ΒΑΣΗ Διακρατικό Συνέδριο | Χωρίς αποκλεισμούς στήριξη των κοριτσιών στις κοινότητες μεταναστών

Τελικό Συνέδριο BASE

Το τελικό διακρατικό συνέδριο του έργου BASE,αφιερωμένο στα δικαιώματα των μεταναστριών κοριτσιών σε μια φιλική προς τα παιδιά δικαιοσύνη σε περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021, 11.30-13.30 (UTC+2).

Οι υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι επαγγελματίες των υπηρεσιών υποστήριξης, οι επιζώντες της σεξουαλικής βίας και της έμφυλης βίας (Έμφυλη βία), εκπρόσωποι οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών και εκπρόσωποι της κοινότητας μεταναστών σε 8 ευρωπαϊκές χώρες θα συνεργαστούν για να συζητήσουν τον τρόπο παροχής πληροφοριών και υποστήριξης των δικαστικών διαδικασιών με φιλικό προς τα παιδιά και πολιτισμικά ευαίσθητο τρόπο.

Συζήτηση ειδικότερα του ρόλου που μπορούν να έχουν οι Πολιτιστικοί Σύμβουλοι / Συνήγοροι της Κοινότητας στην ευαισθητοποίηση σχετικά με το GBV, την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των κοριτσιών και την υποστήριξη επαγγελματιών που χειρίζονται περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ 👉 https://bit.ly/3qEf9Hs

Θεματολόγιο συνεδρίου BASE

Μάθετε περισσότερα για την εκδήλωση στο Facebook 👉 https://bit.ly/3lCFo0b

Σχετικά με τη ΒΑΣΗ

Το BASE είναι ένα έργο που έχει ως στόχο να συμβάλει στην ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα υπηρεσιών υποστήριξης χωρίς αποκλεισμούς σε περιπτώσεις σεξουαλικής και έμφυλης βίας (SGBV) κατά γυναικών και νεαρών κοριτσιών, ενδυναμώνοντας τις γυναίκες μετανάστες και πρόσφυγες ως πολιτιστικούς συμβούλους και αυξάνοντας την ικανότητα των επαγγελματιών υποστήριξης να επικοινωνούν και να κατανοούν κοινωνικοπολιτιστικές παράγοντες.

Το έργο BASE (REC-AG-2017/REC-RDAP-GBV-AG-2017-809952) συγχρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη του Προγράμματος Δικαιωμάτων, Ισότητας και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Γράψτε ένα σχόλιο
ή ζητήστε βοήθεια.