Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας διοργανώνει την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, 10:00-14:00, διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Κοινωνική δράση και καινοτομία στην υγεία και στην υποστήριξη των ευπαθών ομάδων».
Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στην τρέχουσα κατάσταση και στις αλλαγές που έχει επιφέρει ο COVID-19 στην υγεία, στην υποστήριξη των ευπαθών ομάδων και στον αθλητισμό. Στόχος είναι να διερευνήσουμε τις ελλείψεις που υπάρχουν και να συζητήσουμε πιθανές λύσεις για την επόμενη μέρα.
Οι θεματικές ενότητες που θα συζητηθούν αφορούν στη δύναμη του αθλητισμού ως μέσο ένταξης ευπαθών ομάδων, στην υγιή γήρανση και την επέκταση της κοινωνικής ζωής των ατόμων άνω των 65 ετών, καθώς και στον ρόλο των φροντιστών – ιδιαίτερα των άτυπων – στην παροχή υπηρεσιών υγείας.
Στην εκδήλωση πρόκειται να μιλήσουν οι: Δρ. Αντωνία Τορρένς, Γενική Διευθύντρια ΚΜΟΠ, Φώτης Τσώνης, Πρόεδρος Α.Ε. Χολαργού, Δρ. Νίκος Παπαχαραλάμπους, Marketing Manager ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών, Μαρία Αστερίου, Συνιδρύτρια ΜΚΟ People Behind, Δρ. Μυρτώ-Μαρία Ράγγα, Διευθ. Σύμβουλος 50+ Hellas, Τάσος Παπαδόπουλος, Marketing & CSR Manager ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Πρόεδρος ΑΛΜΑ-ΑΜΕΑ, Δρ. Κωστής Προύσκας, Πρόεδρος AKTIOS Care Unit, Δρ. Αφροδίτη Βελουδάκη, CEO Prolepses, Παναγιώτης Χονδρός, Αντιπρόεδρος ΑΡΓΩ, και Κώστας Σταματιάδης, Γενικός Γραμματέας Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρία Τσιλιμιγκάκη.
Δηλώστε συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο
👉 htps://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMpc-mgpjkpGtRIuadN6plsIvmjIH214lwu
Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης και πληροφορίες για τους ομιλητές ΕΔΩ.
Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν – Απαραίτητη η προεγγραφή.