Search
Close this search box.

Λάβε μέρος σε διαδικτυακή εκπαίδευση για το ψηφιακό θέατρο

διαδικτυακή εκπαίδευση για το ψηφιακό θέατρο

Λάβε μέρος σε διαδικτυακή εκπαίδευση για το ψηφιακό θέατρο

διαδικτυακή εκπαίδευση για το ψηφιακό θέατρο

Είσαι ερασιτέχνης ή επαγγελματίας θεάτρου και θα ήθελες να συμμετάσχεις στη δημιουργία μια ψηφιακής θεατρικής παράστασης;

 

Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας σε προσκαλεί να λάβεις μέρος σε μια σειρά διαδικτυακών εκπαιδεύσεων με στόχο τη δημιουργία μιας ψηφιακής θεατρικής παράστασης που θα πραγματοποιηθούν στις 1, 6 και 8 Δεκεμβρίου 2022, ώρα 14.00-17.00. Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι δωρεάν.

 

Στόχος της εκπαίδευσης είναι να στηρίξει τους ανθρώπους του θεάτρου μέσα από τη διάθεση ενός εγχειριδίου και εκπαιδευτικού προγράμματος που θα περιέχει βέλτιστες πρακτικές για τη δημιουργία μιας θεατρικής παράστασης, καθώς και την εμπλοκή τους στην ανάπτυξη μιας θεατρικής παράστασης χρησιμοποιώντας νέες μεθοδολογίες και εργαλεία.

 

Στις εκπαιδεύσεις μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες/ερασιτέχνες θεάτρου με τις εξής δεξιότητες:

  • Υποκριτική
  • Σεναριογραφία
  • Σκηνοθεσία
  • Μοντάζ
  • Παραγωγή κ.α.

 

Δήλωσε συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3GCT9IP

 

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ (10 άτομα) – ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ

 

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο ΕΔΩ.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις ΕΔΩ.

 

Η εκπαίδευση διεξάγεται στο πλαίσιο του προγράμματος Digital Theatre, στο οποίο συμμετέχει το ΚΜΟΠ.  Το Digital Theatre είναι μια ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που υλοποιείται στην Ισπανία, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Πορτογαλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, με σκοπό:

  • να συμβάλει στην προώθηση του θεάτρου ως μέσου προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης,
  • να υποστηρίξει και να εφοδιάσει τους επαγγελματίες του θεάτρου με τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να προσαρμόσουν τα θεατρικά τους έργα στη νέα ψηφιακή εποχή και να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους,
  • να υποστηρίξει τους μη-επαγγελματίες του θεάτρου που χρησιμοποιούν το θέατρο ως μέσο τέχνης, θεραπείας, έκφρασης και κοινωνικής ένταξης ώστε να αναπτύξουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να συνεχίσουν το καλλιτεχνικό τους έργο.

 

ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπεύθυνη Διαχ/σης του έργου Αφροδίτη Αζάρη στο [email protected] ή στο τηλ. 2103637547.

Leave a comment
or ask for help