Εκδήλωση ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό των ατόμων 60+

Εκδήλωση ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό των ατόμων 60+

Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας και η People Behind διοργανώνουν ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Μεγαλώνουμε  χαρούμενα – Γιορτή ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό των ατόμων 60+», την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 και ώρα 11.30 – 14.00, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών & Πειραιώς 144).

Στην εκδήλωση θα συζητήσουμε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα άτομα καθώς μεγαλώνουν, τόσο λόγω των αλλαγών που συμβαίνουν στη σωματική και ψυχική τους υγεία όσο και εξαιτίας του κοινωνικού αποκλεισμού που μπορεί να βιώνουν. Επιπλέον, ομάδες ανθρώπων 60+ θα μας παρουσιάσουν τις δράσεις τους.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις οργανισμών Αντάμα KOINΣΕΠ., 50και Ελλάς κ.α. που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της Τρίτης Ηλικίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Για την είσοδό σας στον χώρο της εκδήλωσης απαιτούνται μόνο τα παρακάτω:

  • Προεγγραφή στην εκδήλωση
  • Χρήση προστατευτικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης

Σχετικά με τη δράση Silver Age Learning

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής δράσης Erasmus+ με τίτλο «Silver Age Learning – Εκπαίδευση των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας σε θέματα υγείας και ευεξίας», η οποία υλοποιείται στην Ελλάδα από το ΚΜΟΠ. Η δράση στοχεύει στην εκπαίδευση των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας σε θέματα υγείας και ευεξίας μέσα από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για την εκμάθηση ατόμων άνω των 60.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη διαχείρισης του έργου κ. Εύα Σαλματάνη στα email s[email protected] / [email protected] ή τηλεφωνικά στο 210 3637547.

Leave a comment
or ask for help